enellys.gr

Όροι χρήσης & Copyright

Όροι χρήσης

Οι Γενικοί όροι χρήσης και προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν καθορίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την είσοδο, περιήγησή και χρήση του www.enellys.gr


Εάν διαφωνείτε σε οποιοδήποτε σημείο με τους παρόντες Γενικούς όρους χρήσης και προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου και Cookies οφείλετε να μην κάνετε περιηγηθείτε και να μην κάνετε χρήση του www.enellys.gr και οποιασδήποτε υπηρεσίας παρέχει όπως για παράδειγμα την περιήγηση, την εγγραφή στο Newsletter, την ανάγνωση άρθρων κλπ.
Αν δεν έχετε ακόμη ενηλικιωθεί πριν αποφασίσετε αν αποδέχεστε ή όχι τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις θα πρέπει να τους μελετήσετε με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας και να τους κατανοήσετε πλήρως, τόσο εσείς όσο και ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας. Η αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων από τον γονέα ή κηδεμόνα θα εκλαμβάνεται ότι αυτοί συναινούν με αυτούς για λογαριασμό σας. Συνιστάται στους γονείς ή τους κηδεμόνες να επιβλέπουν τα παιδιά τους κατά τη χρήση του διαδικτύου και κινητών ή άλλων συσκευών. Αν προσκαλέσετε ή επιτρέπετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο ιστότοπο παρέχετε εκ μέρους τους τη συγκατάθεσή σας στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

  1. Κανόνες σχολιασμών

το www.enellys.gr δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του, να σχολιάζουν και να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Η υπηρεσία σχολιασμού παρέχετε ελεύθερα σε όλους τους χρήστες. Παρακαλούμε σκεφτείτε τα σχόλια, ως μια κανονική συνομιλία μεταξύ ατόμων και αλληλεπιδράστε με ευγένεια.

Τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών και δεν εκφράζουν τις απόψεις των διαχειριστών του www.enellys.gr

Το www.enellys.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να διαγράφει σχόλια που :

δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία
περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο
περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο
κάνουν προσωπικές επιθέσεις
περιέχουν υποτιμητικούς όρους
περιέχουν συνδέσμους
έρχονται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους χρήσης

  1. Links to other sites («σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες»)

Το www.enellys.gr μπορεί να περιλαμβάνει “συνδέσμους” προς άλλα web sites, και ιστολόγια τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους. Το www.enellys.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν, και για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων ή διαφημιστικών banner.

  1. Όροι χρήσης της υπηρεσίας newsletter

Η εγγραφή και χρήση των υπηρεσιών newsletter (ενημερωτικά δελτία) συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με τους παρόντες όρους και κανόνες.

Πιο συγκεκριμένα το περιεχόμενο των newsletters και οποιαδήποτε από τις ιδέες, σχέδια, γραφικά, φωτογραφίες, κείμενο, ήχο και οπτικοακουστικό υλικό, έγγραφα και κάθε άλλο υλικό που περιέχεται στα newsletters υπόκεινται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ανήκουν ή ελέγχονται από το www.enellys.gr Σε σχέση με τα ενημερωτικά δελτία (συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και των συνδέσμων τους), συμφωνείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα newsletters μόνο για προσωπική σας χρήση και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα newsletters για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Δεν επιτρέπεται η χρήση, δημοσίευση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση ή μετάδοση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή του www.enellys.gr. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση απαγορεύεται και προστατεύεται από το νόμο.

Κατά την εγγραφή σας στο Newsletter συμφωνείτε ότι το www.enellys.gr θα αποθηκεύσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για χρήση αποκλειστικά από το www.enellys.gr και σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.

  1. Περιορισμός ευθύνης

Το www.enellys.gr δεν ευθύνεται για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες ή χρήστες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες ή/και συνδέσμους που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.enellys.gr.

  1. Πνευματική ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.enellys.gr και το περιεχόμενο της (συμπεριλαμβανομένων ιδεών, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, λογισμικού, συνδέσμων, newsletter κλπ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας www.enellys.gr ή τρίτων μερών συμβεβλημένων με την ιστοσελίδα www.enellys.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς επίσης η παρουσίαση των παραπάνω στην ιστοσελίδα www.enellys.gr σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους. Η αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου, τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.enellys.gr με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας www.enellys.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων που περιλαμβάνει.